ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Βαθιά νυχτωμένος ο Ράμα – Πρωθυπουργός της Αλβανίας και οι εγκάθετοι αυλικοί του.

 


Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας μετατρέποντας ουσιαστικά σε χώρο γυρισμάτων του σουρεαλιστικού μονόπρακτο και μοναδικού πρωταγωνιστή έργου του, έχοντας αμέτοχο και άβουλο κοινό όπως το είχαν επιλέξει οι εγκάθετοι αυλικοί, πολύ μακριά απ’ τον παλμό της ΕΕΜ, μίλησε χθες στη Δερβιτσάνη για την τιμή των καυσόξυλων!!!

Είχε βέβαια επίγνωση του χώρου που βρίσκονταν. Κι εκεί έπρεπε να απολογηθεί για όσα έχει διαπράξει και όσα δεν έχει πράξει δημιουργώντας κενό και αρνητικό προηγούμενο σε ότι αφορά τα δικαιώματα και την κατάσταση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Επέλεξε την πεπατημένη που λέει ότι αυταρχική ηγέτες και αυταρχικά καθεστώτα θεμελιώνουν τις πολιτικές του πάνω σε καταπίεση και χειραγώγηση των εθνικών μειονοτήτων και κάπου εκεί ολοκληρώνουν και τον πολιτικό τους κύκλο.

Σ’ αυτό το βαθύ σκοτάδι των ύστερων ημερών βρίσκεται ο Ράμα και μαζί του η κλίκα και ορισμένων λακέδων της εξουσίας Ελληνικής καταγωγής.

Είναι εύκολο να δημαγωγεί κανείς πάνω σε ζητήματα επιδοτήσεων της τάξης των 200 Ευρώ ετησίως για αγρότες και κτηνοτρόφους.

Πολύ όμως δύσκολο να απαντήσει στην Έκθεση κόλαφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πολιτική κατάσταση στην Αλβανία ευθύνη της Κυβέρνησης του κ. Ράμα. Άλλο τόσο δυσκολότερο σε ανάλογες αναφορές του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα και την κατάσταση που διέρχεται ως αποτέλεσμα της καταπίεσης που ασκεί η εξουσία και το καθεστώς Ράμα.

Είναι βαθιά νυχτωμένος μαζί με την κλίκα των εγκάθετων που βιντεοσκοπούνται μαζί του, εάν νομίζει ότι καληνύχτισε τον Ελληνισμό. Τα υπονοούμενα με τα λεκτικά του παίγνια νομίζοντας ότι προσβάλει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας του τα επιστρέφουμε πολλαπλασιασμένα!

Είμαστε απέναντι κ. Ράμα στις πολιτικές και τις συμπεριφορές σου. Ο Ελληνισμός ξέρει να ζει ελεύθερα και να απολαμβάνει τους καρπούς τις ελευθερίας!

Έχουμε καταγράψει στην κοινοτική μνήμη όλα σου και το χθεσινό. Να είσαι βέβαιος ότι όλα θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]