ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με δυναμική δραστηριότητα για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων!

 


Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με δυναμική δραστηριότητα για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων. Πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες αλλά και σημαντική εθελοντική προσφορά σε αθλητικές δραστηριότητες. 

Συγκριμένα:

Την 08 Οκ 2022 ο Ιωάννης Εδεσσαίος έλαβε μέρος στο Paranesti Path (46,2XLM) που πραγματοποιήθηκε στο Παρανέστι Δράμας τερματίζοντας στην 4η Θέση της Γενικής Κατηγορίας και στην 1η της ηλικιακής κατηγορίας ανδρών 40-49.

Στις 08 και 09 Οκτ 2022 μέλη του συλλόγου συνέδραμαν στην διοργάνωση των αγώνων   του Run Greece Ioannina . H υπευθυνότητα και η ουσιαστική τους παρουσία και προσφορά είναι άξια λόγου και απέσπασε τα κολακευτικότερα σχόλια από την διοργάνωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα ο ΣΔΙ είχε πολλές συμμετοχές στους αγώνες των 5 και 10χλμ και οι δρομείς του πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις.


Την Κυριακή 09 Οκτ 2022 δρομείς του συλλόγου συμμετείχαν στο ZERO LAKE RUN                                                        (7 και 15 χλμ) που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της λίμνης Ζηρού Φιλιππιάδας με διακριθέντες τον Θεόδωρο Αρλέτο ο οποίος κατέλαβε την 1η Θέση της Γενικής Κατηγορίας στον αγώνα των 7χλμ και τον Θεοχάρη Λαδιά ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 18-39 στον αγώνα των 15 χλμ . 

Επίσης την 09 Οκτ 2022 ο Παύλος Ζώης βρέθηκε στην Βουλγαρία συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο Σόφιας πετυχαίνοντας εξαιρετική επίδοση (2:55:19) για έναν τόσο σημαντικό αγώνα δρόμου.


Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων για μια ακόμη φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να απονείμει συγχαρητήρια στα μέλη του τα οποία συμμετέχουν αγωνιστικά, πετυχαίνουν σημαντικές διακρίσεις και προσφέρουν εθελοντικά σε αθλητικές δραστηριότητες της πόλης μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]