Προς ολοκλήρωση οι εργασίες στον κόμβο Λασκαράτου στην Πρέβεζα -Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη κίνηση τους θερινούς μήνεςΣτην φάση της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες  για την ολοκλήρωση του κυκλικού  κόμβου  που κατασκευάζει η Περιφέρεια Ηπείρου στη συμβολή   της παραλιακής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας με την οδό Λασκαράτου.

Στις φωτογραφίες  που ανήρτησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης αποτυπώνεται το  νέο τοπίο  που διαμορφώνονται  στην περιοχή με την ολοκλήρωση του έργου.

Πρόκειται για έναν από τους κυκλικούς κόμβους που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται σε σημεία του εθνικού και οδικού δικτύου που παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση οχημάτων και υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων.

Το συγκεκριμένο , παρουσιάζει ιδιαίτερο φόρτο κυρίως κατά τους θερινούς μήνες δεδομένης της κάθετης πρόσβασης, της παρουσίας βαριάς κυκλοφορίας και αγροτικών μηχανημάτων, ενώ εξυπηρετεί και αγροτικές και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις τόσο της Πρέβεζας όσο και της Λευκάδας.

Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή κυκλικού κόμβου με την κεντρική κυκλική νησίδα, τις νησίδες στους συμβάλλοντες κλάδους, τη σήμανση και ασφάλισή τους, τον ηλεκτροφωτισμό καθώς και την κατασκευή των απαραίτητων υδραυλικών έργων για την αποστράγγιση του οδοστρώματος,όπως σημειώνει στη σελίδα της στο facebook η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]