ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Γνώρισαν τα πάντα για την κωπηλασία οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλπακίου από την κορυφαία αθλήτρια Κατερίνα Γκόγκου !

 


Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πάντα για το άθλημα της κωπηλασίας από μία κορυφαία αθλήτρια είχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλπακίου που φιλοξένησαν την Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Κατερίνα Γκόγκου στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. 

Η Κατερίνα Γκόγκου μίλησε στα παιδιά τόσο για την κωπηλασία όσο και για την αξία του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα άθλημα στο διακρίνεται η πόλη των Ιωαννίνων.

Την αθλήτρια καλωσόρισε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Μίλτος Μάστορας ευχαριστώντας την για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση ενώ της απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα για τις διακρίσεις της. Την πλακέτα απένειμε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Γιούνης που συνεχάρη τόσο την αθλήτρια όσο και το σχολείο για την πρωτοβουλία. «Σε συγχαίρουμε Κατερίνα για τις διακρίσεις αλλά και για το ήθος σου. Ως Δήμος Πωγωνίου έχουμε έναν ακόμη λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι καθώς κατάγεσαι από την Βροντισμένη και χαιρόμαστε που μοιράζεσαι τις επιτυχίες σου με τα παιδιά της περιοχής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να φέρνουμε τους μαθητές κοντά στον αθλητισμό δίνοντάς τους υγιείς διεξόδους» σημείωσε ο κ. Γιούνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]