ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...Σημαντική ενίσχυση για τα συσσίτια της Περιβλέπτου

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  σήμερα το απόγευμα στις 17.00  ο φιλικός  ποδοσφαιρικός  αγώνας    Παλαίμαχοι ΠΑΣ Γιάννινα -  Αστυνομία ,ένας αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό   με τους πολίτες να ανταποκρίνονται σε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία   αφού συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα για τα συσσίτια της Ενορίας Περιβλέπτου .



Παράλληλα  βραβεύτηκαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λιάκος Νίκος και ο  Παπαγελης Βασίλης  από την ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομίας!!! Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  εκπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση .




Σημειώνεται  ότι ο εκπρόσωπος της αστυνομικής ομάδας ποδοσφαίρου Γκουντέβενος Ιωάννης ευχαρίστησε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων ,τον πρόεδρο και τα μέλη για τη  σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν  καθώς και τους  χορηγούς που συνέβαλαν    στην άψογη διοργάνωση  της εν λόγω εκδήλωσης  και ειδικότερα   την Κρεαταγορά Μπίμπασι Αναστασία Ντίμης την κάβα ποτών Δονος , την  κρεπερί Funky Art  Restaurant ,τον   χαλβά"Κατερίνα"  ,τα κρασιά Σιάτρας  και τις πίτες Νικολάου.



Μετά το τέλος του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα ακολούθησε γεύμα για όλους τους παρευρισκόμενους .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]