Εξοπλίζεται ακόμα περισσότερο ο στόλος καθαριότητας της 'Αρτας : Έρχεται ένα υπερσύγχρονο αποφρακτικό-βυτιοφόρο όχημα στην ΔΕΥΑ

 


Καθαρά φρεάτια και υπόνομοι σε όλο το εύρος της πόλης.

Ένα ακόμη «όπλο» μπαίνει στην μάχη της καθαριότητας για την πόλη της Άρτας, μετά την νέα σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Αρταίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Αντώνιου Ευαγγελούδη, για την αγορά ενός καινούριου ειδικού αποφρακτικού βυτιοφόρου οχήματος.

Πρόκειται για ένα καινούργιο και ενεργειακά αποδοτικό αποφρακτικό όχημα, με δυνατότητα για υψηλή πίεση νερού και αναρρόφησης λυμάτων. Το όχημα είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό φρεατίων και αντλιοστασίων υπονόμων με αναρρόφηση, ενώ παράλληλα μπορεί να εκτελεί καθαρισμό αγωγών με νερό υψηλής πίεσης. Μάλιστα για την καλύτερη εκμετάλλευση και οικονομία χρόνου και νερού, το όχημα περιλαμβάνει σύστημα ανακύκλωσης του νερού με σκοπό να το επαναχρησιμοποιεί για τον καθαρισμό αγωγών ή το πλύσιμο αγωγών, φρεατίων και αντλιοστασίων.

«Η καθαριότητα είναι ένα διαρκές στοίχημα για την Δημοτική μας αρχή. Είμαι βέβαιος πως με το νέο όχημα θα έχουμε ακόμη πιο καθαρά φρεάτια και αγωγούς, ώστε να μην πλημμυρίζουν δρόμοι και πεζοδρόμια. Πρόκειται για ένα ενεργειακά αποδοτικό όχημα που δεν μας επιβαρύνει από άποψη πόρων και αυτό στις εποχές που ζούμε είναι επίσης σημαντικό».  

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 711.140,00 ευρώ με κονδύλια του ΕΣΠΑ, μέσω του ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΕΣΠΑ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]