Άρτα:Σε εξέλιξη οι καθαρισμοί 800 φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων

 



Υπεγράφη  η σύμβαση με τον ανάδοχο.

Χρ. Τσιρογιάννης: «Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες σε ετήσια βάση και κυρίως πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

 

Ενόψει της χειμερινής περιόδου, αφενός προς αποφυγή τυχόν πλημμυρικών φαινομένων και αφετέρου προς αποφυγή της δημιουργίας εστιών μόλυνσης του περιβάλλοντος, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ύδρευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ), έχει ξεκινήσει και φέτος από νωρίς τις εργασίες του καθιερωμένου ετήσιου προληπτικού καθαρισμού σε  800 φρεάτια υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων.

Οι εργασίες ξεκίνησαν αμέσως μετά και την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ κ. Τσοιρογιάννη και τον ανάδοχο του έργου Χρήστο Γείτονα.

«Στόχος είναι η διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών υδροσυλλογής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, που σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των ρεμάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας, πιστεύουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα κατά την περίοδο των επικείμενων βροχοπτώσεων» τόνισε κατά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Τσιρογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]