Ιωάννινα:Έως 31 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για τους δημοτικούς λαχανόκηπους


 Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι του Ν.Π.Δ.Δ «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών αποτελούν μια δράση  του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από το 2013 που έχει σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης αλλά και την στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, την δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια αγροτεμάχιο γης 50-70 τ.μ..

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» διαθέτει έκταση στη θέση «Βοϊδολίβαδο» της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρακίου. Η έγκριση των δικαιούχων γίνεται από την Επιτροπή Διοίκησης των Δημοτικών Λαχανόκηπων. Δικαιούχοι είναι συμπολίτες μας μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιωαννιτών οι οποίοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για την παραχώρηση αγροτεμαχίων στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης, αλλά και όσοι συμπολίτες μας διαθέτουν ήδη αγροτεμάχιο, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση επανένταξης. 

Οι αιτήσεις ένταξης & επανένταξης θα πρέπει να κατατεθούν από 24/10/2022 έως και 31/11/2022, στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» (Αβέρωφ 6, Ισόγειο Κεπ Υγείας, 26510-54269 & 26513-61402  υπόψιν κα. Λώλη Κατερίνα και Σάρρα Έφη). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]