Σασμός:Δείτε το αιματοβαμμένο από ένα αληθινό φρικτό έγκλημα σκηνικό της σειράς Up'ο ψηλά[βίντεο]

 


Όταν μετά από πολύ κόπο και πάρα πάρα πολύ ψάξιμο καταφέραμε να εντοπίσουμε που βρίσκεται το σκηνικό που εχει στηθεί για τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς "Σασμός" που αναπαριστά την πλατεία του χωριού καθώς και το καφενείο του Παντελή ( Η ιστορία βάσει σεναρίου  εκτυλίσσεται σε κάποιο Χωριό της Κρήτης ) όπου και εκτυλίσσεται η καταιγιστική ιστορία αγάπης αλλά και μίσους της ομώνυμης σειράς δεν φανταζόμασταν την απίστευτη ιστορία που κρύβει το συγκεκριμένο μέρος.


Πιο συγκεκριμένα. Ο χώρος που έχει μετατραπεί στο σκηνικό της αγαπημένης σειράς δεν είναι άλλος από το Λαογραφικό Μουσείο Πηλιούνη που βρίσκεται στην Παιανία και υπεύθυνος για το εκπληκτικό αποτέλεσμα δεν είναι άλλος από τον σκηνογράφο της σειράς κ. Αντώνη Χαλκιά που ήταν και ο σκηνογράφος στις "Άγριες Μέλισσες".


Το μυστηριώδες και ενεξιγχνίαστο αιματοβαμμένο του παρελθόν. 


Το ημερολόγιο εδειχνε πρωτη Ιουλιου του 2009 όταν ο 78χρονος Αλέξανδρος Πηλιούνης έπεφτε Θύμα μέσα στο Λαογραφικό του Μουσείο, στην Παιανία! Ο Αλέξανδρος Πηλιούνης ήταν γόνος εύπορης οικογένειας γαιοκτημόνων της ανατολικής Αττικής, επιστήθιος φίλος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ήταν κληρονόμος και διαχειριστής μίας πραγματικά τεράστιας περιουσίας. Ο άτυχος ηλικιωμένος φέρεται να ειχε δεχτεί τρεις πυροβολισμούς στο κεφάλι, δύο στο εμπρόσθιο τμήμα και μία στο πίσω μέρος αυτού. Επίσης, ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα και φιμωμένος με ένα πουκάμισο στο κεφάλι.


Το φοβερό φονικό, που από τον τρόπο που έγινε καταδεικνύει απύθμενο μίσος για το πρόσωπο του Αλέξανδρου Πηλιούνη είχε συγκλονίσει τη φιλήσυχη κοινωνία της Παιανίας και παραμένει ανεξιγχνίαστο μέχρι σήμερα. 

 

[ευχαριστούμε τους Up Stories για τη διάθεση του υλικού]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]