ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Εξαιρετικές εμφανίσεις του Ν.Ο.Ι. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 και τη Β’ Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και έχοντας κερδίσει χρυσά και χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 και τη Β’ Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, οι Παπαϊωάννου Χριστίνα και Παπαϊωάννου Δήμητρα κατέλαβαν την 5η θέση στην τετράκωπο άνευ Γυναικών και ο Φαϊτάς Παύλος  κατέλαβε την 6η θέση στο διπλό σκιφ Ανδρών, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος under23 το οποίο διεξήχθη στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Hazewinkel του Βελγίου, ενώ με 2 χρυσά μετάλλια, μια τρίτη θέση και πολλά χαμόγελα γύρισε η ομάδα του Ν.Ο.Ι. από την 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης η οποία έλαβε χώρα στην Κέρκυρα, στην περιοχή των Γουβιών, με  διοργανωτή τον Ναυτικό  Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας.

Χρυσά μετάλλια πήρε το διπλό σκιφ Αρχαρίων με τους Μουσελίμη Ιάσωνα και Καραγιάννη Χρήστο, καθώς και η Γιουγλή Σύλβια στο σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων ηλικίας 12 ετών.

Την τρίτη θέση στο τετραπλό σκιφ Αρχαρίων Παίδων έλαβαν οι Κωνσταντινίδης Κωσταντίνος, Τζοβάρας Χρήστος, Τάσσης Βασίλης και Μπάσιος Νικόλαος.

Στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων την 5η θέση κατέλαβαν οι Τζαβίδη Όλγα και Κάσκαρη Βάλια στον τελικό του αγωνίσματος και την 1η θέση οι Κωσταγυιού Μαρία και Λάππα Πολυξένη στο μικρό τελικό του αγωνίσματος.

Στο Σκιφ Αρχαρίων Παίδων την 3η θέση έλαβε ο Διάφας Χρήστος στον μικρό τελικό του αγωνίσματος και στο Σκιφ Παίδων ηλικίας 12 ετών  την 1η θέση έλαβε ο Σακκάς Χρήστος στο μικρό τελικό του αγωνίσματος.


Στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων το δεύτερο πλήρωμα με τους Ντάρα Δημήτρη και Λαγό Ερμή, κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματος ενώ στο Τετραπλό σκιφ Αρχαρίων το δεύτερο πλήρωμα με τους Πίσπα Ορέστη, Χατζηγιαννάκη Γιώργο, Μπασιάκο Μιχαήλ και Μπάσιο Νικόλαο κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Τέλος, στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων την 4η θέση  κατέλαβε η Παπαϊωάννου Ιωάννα στο μικρό τελικό του αγωνίσματος.

Παράλληλα οι αθλητές Ντούλια Ζωή και Παπαγεωργίου Χριστόφορος αγωνίστηκαν στη διοργάνωση αλλά λόγω ανατροπής του σκάφους τους και βάση κανονισμών δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στις συγκεκριμένες διοργανώσεις και γυρίζουν πάλι στη βάση τους με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα τους καθώς και στους προπονητές τους. Οι επόμενοι αγώνες σας περιμένουν!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]