ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χρήστος Παπάζογλου : Ξεκινώ τη δράση μου με στόχο την εκλογή μου στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας


 Με αφορμή σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο ο  Χρήστος Παπάζογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

 «Πράγματι , ξεκινώ τη δράση μου με στόχο την εκλογή μου στη θέση του  προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας. Ενός θεσμού που υπηρέτησα – όπως εκτιμώ- με  ανιδιοτέλεια και αποτελεσματικότητα.  

 Στη λήψη της απόφασης είναι αλήθεια ότι συντέλεσαν αρκετοί επιχειρηματίες  του νομού που με παρότρυναν να επιστρέψω στο Επιμελητήριο, ειδικά σε αυτή την  κρίσιμη συγκυρία για την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.   Στα χρόνια που έλειψα- χωρίς ποτέ να απέχω- έργα, δράσεις και σχέδια που  προωθούσαμε δεν είχαν την εξέλιξη που απαιτεί η περίσταση. Όλα αυτά αποτελούν  αλληλένδετα πίξελ της μεγάλης εικόνας, του συλλογικού και ατομικού οράματος για  τον τόπο μας.  

 Συνεπώς, αποτελεί για εμένα και τους συνοδοιπόρους μου ευθύνη και καθήκον  να επιταχύνουμε και να ολοκληρώσουμε ότι έχει μείνει πίσω, και δυστυχώς αυτά  είναι και αρκετά και κρίσιμα.  

 Και δεν πρωτοτυπώ αν υπενθυμίσω στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής  που καταδεικνύουν ότι ο νομός, ο Δήμος, η πόλη φθίνουν σε όλα τα επίπεδα όταν την  ίδια στιγμή δίπλα μας η άλλη Ήπειρος αναπτύσσεται, ακμάζει, ευημερεί.   Με όλα αυτά εγώ και οι συνεργάτες μου προερχόμενοι από διαφορετικές  πολιτικές, επαγγελματικές και κοινωνικές αφετηρίες και συγκροτώντας μια  αδέσμευτη, ακομμάτιστη και παρεμβατική ομάδα, είμαστε διατεθειμένοι να  αναμετρηθούμε με τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και την οικονομία.  Και με βάση το όραμα και το σχέδιο «δέκα σημείων» που εκπονήσαμε είμαστε  βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]