Δεν υπάρχει! Επισκευή αυτοκινήτου με… τούβλα και τσιμέντο!

 


Ένας πολύ «μερακλής» και εφευρετικός ιδιοκτήτης αυτοκινήτου με γνώσεις… μπετατζή-φανοποιού, πήρε μυστρί και πηλοφόρι και έκανε την πιο παράδοξη επισκευή αμαξώματος που έχουμε δει ποτέ.


Πενία (και… Youtube) τέχνας κατεργάζεται. Και ο συγκεκριμένος “μηχανικός” αποφάσισε να ακολουθήσει μία διαφορετική οδό για να επισκευάσει ένα αυτοκίνητο, το οποίο δέχτηκε διάφορα χτυπήματα…

Η επιλογή του για να επισκευάσει το κατεστραμμένο πίσω φτερό είναι λίγο ανορθόδοξη. Τα υλικά που χρησιμοποιεί δεν είναι για αυτοκίνητα αλλά για οικοδομές.


Όπως βλέπουμε γεμίζει το κενό πίσω από το φτερό με τούβλα και τσιμέντο και ουσιαστικά χτίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, πάνω στο οποίο το περνάει μετά πολλά χέρια από σοβάτισμα με ένα ειδικό υλικό.Μετά από πολλή… οικοδομική δουλειά και αρκετό τρίψιμο, το αυτοκίνητο επανέρχεται στο προηγούμενο σχήμα του. Και μάλιστα μετά την προσεγμένη βαφή δείχνει πραγματικά σαν καινούργιο.

Στο εμπρός καπό το οποίο έχει εμφανή χτυπήματα, η δουλειά γίνεται με μεγάλα κομμάτια από καπλαμά, τα οποία ισιώνουν με την χρήση διάφορων υλικών και αρκετή δουλειά με τρίψιμο και σωστό βάψιμο


Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν σκεφτούμε τα υλικά και τις μεθόδους που έχουν χρησιμοποιηθεί.


Όσο για το πως οδηγείται αυτό το κινούμενο “αυθαίρετο”, δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτούμε. Μακριά από εμάς και ας είναι και στην Κίνα!

πηγή newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]