ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

56 οχήματα δημοπρατούνται από το τελωνείο Ηγουμενίτσας με χαμηλές τιμές εκκίνησης

 

Αύριο  Τετάρτη - Mini Cooper με 800€ και Mercedes E270 με 400€


Την 21/09/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. Θα διεξαχθεί στην αίθουσα δημοπρασιών του Τελωνείου Ηγουμενίτσας (Παλαιό Λιμάνι-ισόγειο), προφορυή πλειοδοτική δημοπρασία, για να εκποιηθούν είκοσι δύο (22) επιβατικά, ένα (1) φορτηγό, ένα (Ι) δίκιtκλο για κυκλοφορία,  καθώς και  δώδεκα (12) Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.), με δέσμευση Ε.Δ.Ο.Ε. και έκδοση Α.Ε.Π.Ο. κοινοτικής και μη κοινοτικής προέλευσης, τα οποία βρίσκονται στον χώρο φύλαξης οχημάτων του Τελωνείου Ηγουμενίτσας (Λιμάνι Εγνατία) με τιμή εκκίνησης αυτή που αναγράφεται στη διακήρυξη.


Όλα τα οχήματα Θα δημοπρατηθούν σύμφωνα με τους Νέους Γενικούς Όρους Πώλησης Τροχοφόρων (ΦΕΚ 3420/Β/2016), οι οποίοι είναι αναρημένοι στον ιστότοπο www.aade.gr.



Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών ση διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν. Δήλωση άγνοιας αυτών δεν γίνεται δεκτή, Η διακήρυξη αναρτάται στον ιστότοπο www.aade.gr.


Η επίσκεψη στον χώρο των οχημάτων (Λιμάνι Εγνατία) επιτρέπεται για 4 εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, δηλαδή από Πέμπτη 15/09/2022 μέχρι και Τρίτη 20/09/2022 εκτός Σαββάτου και Κυριακής και ώρες από 9.00 π.μ. μέχρι 13.00 μ.μ.


Η είσοδος των ενδιαφερομένων Θα γίνεται με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή οποιουδήποτε επίσημου πιστοποιητικού ταυτότητας σε ισχύ (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, άδεια παραμονής κ.λ.π).


Ο διακανονισμός των πωληθέντων οχημάτων διενεργείται από το Τμήμα Διαδικασιών, Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης & Λοιπών Φορολογιών (Τελωνείο, ισόγειο) μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2665362519.

paramythia-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]