ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Το κλάμα εγκλωβισμένου σκυλάκου δεν πέρασε απαρατήρητο -Έσπευσε στο σημείο η Αστυνομία[βίντεο-φωτό]


 




Το κλάμα ενός σκυλάκου που   βρίσκεται εγκλωβισμένος σε  παλιό   εγκαταλελειμμένο  σπίτι επί της Ιεράρχου Γερβασίου   δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από περίοικους της περιοχής .

Το μικρό σκυλί   βρίσκεται στην σκεπή του σπιτιού και  λίγο μετά τις 20.00  απόψε το βράδυ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό .


Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ομάδας Δίας και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι πως το  μικρό τετράποδο  είναι όντως εγκλωβισμένο στο παλιό σπίτι ενώ διερευνάται το πως βρίσκεται εκεί .

Βλέποντας μάλιστα τον κόσμο που ήταν μαζεμένος  απέναντι από την οικία και ακούγοντας κάποιους  να του μιλούν τρυφερά  το ζωάκι ζητούσε με τον   δικό του τρόπο του βοήθεια βάζοντας τα κλάματα ,συγκινώντας και όσους έτυχε να περνούν από το σημείο ....

Οι  άνδρες της ΔΙΑΣ   ενημέρωσαν   τους πολίτες  για τη νόμιμη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί καθώς πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και  σύμφωνα με αυτή   θα μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να κάνουν καταγγελία για το περιστατικό ώστε να δρομολογηθεί η  διαδικασία ώστε  το ζωάκι να απεγκλωβιστεί το συντομότερο δυνατόν  και η περιπέτειά του να έχει αίσιο τέλος....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]