«Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων για το σημερινό διάγγελμα του Κ. Μητσοτάκη»



Ας το καταλάβουν καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του, μέσα και έξω από την οικογένειά του. Δεν είναι οι παθογένειες του παρελθόντος που προκάλεσαν το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών σε δημοσιογράφους και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ούτε η ίδια η δημοκρατία  είναι συνένοχη όπως θέλουν να το παρουσιάσουν.

Η ευθύνη για το μεγάλο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι αποκλειστικά του ίδιου του Κυρ. Μητσοτάκη  με την διπλή του ιδιότητα τόσο ως ουσιαστικού αρχηγού της ΕΥΠ, όσο και ως Πρωθυπουργού. Αυτό έγραψε η ιστορία μετά το σημερινό του διάγγελμα.

Και αυτό δεν κρύβεται όσο και να προσπαθούν. 

Πλέον η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική και αποτελεί τη μόνη λύση απέναντι στα αδιέξοδα της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης.

Μιας κυβέρνησης και ενός πρωθυπουργού που βυθίζουν στη μιζέρια την κοινωνία, με τον πληθωρισμό και την ακρίβεια να εξακολουθούν να καλπάζουν και τους πολίτες να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες. Μιας κυβέρνησης και ενός πρωθυπουργού που κακοποιούν το κράτος δικαίου με τις αντιδημοκρατικές πρακτικές των παρακολουθήσεων δημοσιογράφων και πολιτικών.

Σαν σήμερα στις 8 Αυγούστου του 1974 η κυβέρνηση Νίξον κατέρρεε υπό το βάρος της αποκάλυψης του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών του δημοκρατικού  κόμματος. Στην Ελλάδα της ΝΔ , του Κυριάκου Μητσοτάκη και των φιλικών τους ΜΜΕ είναι απλώς…Δευτέρα!

Οι δημοκρατικοί πολίτες όμως είναι έτοιμοι να δώσουν σύντομα την απάντηση και στα Γιάννενα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. 

Για να ανασάνει η κοινωνία και ο τόπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]