ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πατέντες...

 @ Στην Πλαταριά βρήκαν τον εύκολο τρόπο να φτιάξουν ποδηλατόδρομους. Με μια γραμμή στην άσφαλτο και λίγα πλαστικά κολονάκια, από τα οποία τα πιο πολλά έμειναν μισά ή και καθόλου και… έτοιμος ο ποδηλατόδρομος! Στο υπολειπόμενο οδόστρωμα δύσκολα χωρούν πια δύο αυτοκίνητα, πράγμα ιδιαίτερα επικίνδυνο, αλλά ποιον ενδιαφέρει; Τουλάχιστον ας μονοδρομούσαν τον παραθαλάσσιο δρόμο, υπάρχουν και παράλληλοι. 



Κάποιοι βέβαια βρίσκουν τη σκιά ιδιαίτερα ελκυστική και μένουν όλη μέρα παρκαρισμένοι ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο. Ποιος θα τους ενοχλήσει; Τα νομοταγή κορόιδα παρκάρουν απέναντι, στον ήλιο.




@ Στα τροχόσπιτα, που πριν πάρκαραν πάνω στον δρόμο, παραχώρησαν ένα οικόπεδο -χωρίς καμία παροχή- για πάρκινγκ. Άλλο που δεν ήθελαν και οι ξένοι «τζαμπατζήδες». Στον πολιτισμένο, βέβαια, κόσμο οι χώροι είναι εκτός οικισμού, με παροχές νερού, ρεύματος, WC και με χρέωση. 

Έτσι και εκείνοι μένουν ανθρώπινα χωρίς να βρωμίζουν δημόσιους χώρους αλλά και ο Δήμος έχει έσοδα για να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα. Εδώ... ζήτω οι πατέντες!




@ Αυτή η κεραμοσκεπή ανήκει στο Δημοτικό Σχολείο! Έτσι ήταν και πέρσι...





@ Τα σκουπίδια φυσικά χύμα ...στο κύμα (που λέει ο λόγος) 



@ Η Ηγουμενίτσα σε πολύ κατάσταση και με πολύ κόσμο που τον εξυπηρετούν οι πολλές επιλογές σε τραπεζοκαθίσματα - πράγμα  που στην πόλη μας δεν συμβαίνει. Πολύ λίγες και όχι ιδιαίτερα ποιοτικές αισθητικά οι επιλογές μας.

@ Στο συγκεκριμένο παρκάκι όμως ποτίζοντας συνεχώς το γρασίδι έφτιαξαν ...Αμαζόνιο!

@ Γιατί δεν σβήνουν τους βανδαλισμούς; Τους τελείωσε η μπογιά ή είναι από άποψη;

@ Πάντως, οι ποδηλατόδρομοι φωτίζονται και επεκτείνονται. Μέχρι το Δρέπανο τον πήγαν οι Θεσπρωτοί. Εδώ, σ’ εμάς δεν φωτίζονται πια ούτε οι λεωφόροι (βλ. Μιαούλη).


Σκεπτόμενοι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]