ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:"Πνίγηκαν " για μία ακόμα φορά στην ΚΑ Φεβρουαρίου -Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες[βίντεο-φωτό]


Σε απόγνωση βρίσκονται   όσοι διατηρούν μαγαζιά επί της ΚΑ Φεβρουαρίου σε μία από τις πλέον κεντρικές οδούς της πόλης   των Ιωαννίνων καθώς  μετά τη σημερινή ισχυρή βροχόπτωση έγιναν στο ίδιο έργο θεατές ,βλέποντας το δρόμο  να μετατρέπεται σε ποτάμι και τα νερά να φτάνουν ως τα σκαλοπάτια των  καταστημάτων με τους  ίδιους να δίνουν μάχη για να   σώσουν τις περιουσίες τους .

Όπως κατήγγειλαν  στο epirus-tv-news.gr  επαγγελματίες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο  αφού κάθε φορά που βρέχει  παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο καθώς  στους πλαϊνούς δρόμους δεν υπάρχουν επαρκή φρεάτια για να απορροφήσουν τον όγκο του νερού. Όπως είπαν έχουν πλημμυρίσει τα ισόγεια καταστήματα   και στο παρελθόν και εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος με κάθε έντονη βροχόπτωση.  Σύμφωνα με  τις καταγγελίες  τους  ο Δήμος για χρόνια ολόκληρα δεν έχει επιληφθεί του ζητήματος. ....

Η κατάσταση στην εν λόγω οδό έχει πλέον ομαλοποιηθεί αλλά οι κάτοικοι ζουν με το φόβο πως στην επόμενη βροχόπτωση θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες εικόνες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]