ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Συμβάσεις για δύο ακόμη έργα στο Δήμο



Τις συμβάσεις για την υλοποίηση δύο ακόμη έργων υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τους αναδόχους τους.

Το πρώτο αφορά στην αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος στην περιοχή της Καλλιθέας με προϋπολογισμό 400 χιλιάδων ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή́, βελτίωση και συντήρηση οδών σύμφωνα με την εγκεκριμένη πράξη εφαρμογής της Καλλιθέας και το σχέδιο πόλης Ιωαννίνων. 

Στο φυσικό αντικείμενο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η κατασκευή τμήματος της οδού Μολυβάδα, της οδού Βουλγάρεως, και η συντήρηση της οδού Δώρας Ντιστριά, της παρόδου Σελλών και της οδού Βωζάνης. 

Ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος σε δήλωσή του τόνισε ότι η περιοχή της Καλλιθέας είναι απ’ αυτές που αντιμετωπίζουν χρονίζοντα προβλήματα στον τομέα των υποδομών. «Με την παρέμβαση που θα ξεκινήσει σύντομα ο Δήμος απαντά στα αιτήματα των πολιτών για αναβάθμιση του οδικού δικτύου και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους» τόνισε ο αντιδήμαρχος. 

Το δεύτερο έργο αφορά στην αναβάθμιση αθλητικών χώρων με προϋπολογισμό 200 χιλιάδων ευρώ.

Το έργο αυτό αφορά αφορά́ την κατασκευή́ δυο γηπέδων 5x5 στις Κοινότητες Λογγάδων και Κουτσελιού, σύμφωνα με τα Πρότυπα Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού́. 

Το κάθε γήπεδο έχει διαστάσεις αγωνιστικού́ χώρου σύμφωνες με τις ισχύουσες προδιαγραφές, (17,00 Χ 28,00 μ.) και τις περιμετρικές λωρίδες 1,50, 2,00 και 2,50 μ. Ο αγωνιστικός χώρος συνολικά́ έχει μήκος 32,00 μ. και πλάτος 21,00 μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]