Πράσινο φως για την τοποθέτηση προτομής του Πρεβεζάνου καλλιτέχνη Λάκη Παππά

 


Ομόφωνα ναι από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Πρέβεζα" για τοποθέτηση προτομής του Πρεβεζάνου καλλιτέχνη  Λάκη Παππά 

Ομόφωνα  αποδεκτό  έκανε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  Δήμου Πρέβεζας το αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Πρέβεζα" για την τοποθέτηση της προτομής  του Πρεβεζάνου καλλιτέχνη Λάκη Παππά στην οδό  Εθν. Αντίστασης 57 όπου βρίσκεται και το πατρικό του σπίτι.

Είχε προηγηθεί  αντίστοιχα θετική απόφαση από την  Τοπική Κοινότητας Πρέβεζας. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Πρέβεζα"  ανέλαβε  την πρωτοβουλία κατασκευής της προτομής του αγαπημένου Πρεβεζάνου τραγουδιστή  και μάλιστα  το έργο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο κατασκευής του.

"Πιστεύουμε ότι  η συνύπαρξη μιας ψηφίδας της ιστορίας μας  με την ομορφιά του χώρου θα είναι μια από τις πιο ωραίες εκδηλώσεις της” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πολιτιστικός Σύλλογος " Πρέβεζα".

Ο Λάκης Παππάς γεννήθηκε το 1938 στην Πρέβεζα κι έκανε την πρώτη του καλλιτεχνική εμφάνιση το 1959. Ερμήνευσε τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών,δεν ξέχασε ποτέ του την Πρέβεζα, ενώ έφυγε από τη ζωή στις 26 Μαρτίου του 2014.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]