Το ασθενοφόρο στο ΚΥ Βουργαρελίου ...συνεχώς χαλασμένο ....

 


"Δεν είναι καινούργια «ανακάλυψη», η συνεχής υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, και ιδιαίτερα το κομμάτι με τα Κέντρα υγείας. Κανένα ΚΥ δε λειτουργεί με βάση τις ανάγκες και με έλλειψη ακόμα και κρίσιμων ειδικοτήτων που δεν παίρνει καθυστέρηση, όπως καρδιολόγος, παιδίατρος, κ.λ.π. 

Ιδιαίτερα στο Κ.Υ. Βουργαρελίου, ήρθε να προστεθεί ένα νέο πρόβλημα με το συνεχώς χαλασμένο ασθενοφόρο, που τώρα τέθηκε εκτός λειτουργίας, και μάλιστα σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση κόσμου στα ορεινά, και αν πάρουμε υπ’ όψιν το μέγεθος της περιοχής που καλύπτει,  από τα Τρίκαλα (Μυρόφυλλο) μέχρι το Κεντρικό, το πρόβλημα αποκτά σοβαρά χαρακτηριστικά και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Οι υποσχέσεις του Περιφερειάρχη από τον Νοέμβριο του 2021 και του βουλευτή κ. Στύλιου το Μάη του 2022 για νέο ασθενοφόρο στο Βουργαρέλι, ήταν απλά υποσχέσεις . 

Ζητάμε άμεσα την αγορά τουλάχιστον ενός ασθενοφόρου για το Βουργαρέλι, και φυσικά τον πλήρη εξοπλισμό του Κ.Υ. με γιατρούς ειδικοτήτων, και τον απαραίτητο εξοπλισμό.    "αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το εργατικό Κέντρο Άρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]