Ιωάννινα:Διαμαρτυρία φορέων για την αναστολή του ΚΔΑΠ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

 



Επιστολή διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο Ιωαννίνων ,τον Πρόεδρο και μέλη του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων και στον τοπικό Τύπο απέστειλαν οι  πολιτιστικοί σύλλογοι : Μικρασιατικός Σύλλογος Νεοκαισάρειας και "Αγία Παρασκευή" Μπάφρας, ο Αθλητικός Σύλλογος Νεοκαισάρειας και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μπάφρας Νεοκαισάρειας  μέσω της οποίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο  του ΚΔΑΠ Νεοκαισάρειας .

Αναλυτικά  η επιστολή αναφέρει :

"Οι πολιτιστικοί σύλλογοι : Μικρασιατικός Σύλλογος Νεοκαισάρειας και "Αγία Παρασκευή" Μπάφρας, ο Αθλητικός Σύλλογος Νεοκαισάρειας και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μπάφρας Νεοκαισάρειας, 

μόλις μάθαμε το κλείσιμο του ΚΔΑΠ Νεοκαισάρειας συνεδριάσαμε και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε σε κάθε υπεύθυνο φορέα για αυτή την κατάσταση. 

Το κλείσιμο του ΚΔΑΠ μετά από 23 χρόνια είναι ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της περιοχής μας. Είναι μια δομή που τόσα χρόνια δεν στεγάζεται σε δικό της κτίριο με συνέπεια να μην επιβαρύνει το Πνευματικό Κέντρο με λειτουργικά έξοδα και που για τρία συναπτά έτη από το 2018 ως το 2021 δούλευε με έναν μόνο υπάλληλο. 

Κι ενώ οι γονείς της περιοχής και μέλη των συλλόγων μας θέλουν να αναβαθμιστεί και να γράψουν τα παιδιά τους εσείς το κλείνετε! 

Το ΚΔΑΠ Νεοκαισάρειας καλύπτει τις περιοχές Μπάφρας, Νεοκαισάρειας, Μπιζανίου και Επισκοπικού όπου δεν υπάρχει καμία άλλη Δημοτική Δομή Πρόνοιας, ούτε ΚΑΠΙ, ούτε παιδικός σταθμός. Τίποτα απολύτως! 

Κλείνοντας το ΚΔΑΠ της Νεοκαισάρειας δεν έχουμε καμία δομή να στείλουμε τα παιδιά μας. 

Εκατό χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή ο Δήμος συνεχίζει να αφήνει τους Μικρασιάτες χωρίς δομές, να κλείνει ακόμα και αυτές που έφτιαξε στο παρελθόν. 

Τελικά ποιούς περιπαίζετε όταν κάνετε θεατρικές παραστάσεις για τη Μικρασιατική Καταστροφή και για τον ξενιτεμό μας και από την άλλη κλείνετε και την τελευταία δομή και αφήνετε τα παιδιά μας χωρίς δημιουργική απασχόληση; 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νεοκαισάρειας 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]