Ολοκληρώνεται αύριο το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 που διοργανώνεται στην Άρτα

 


 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Κυριακή 24 Ιουλίου το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 που διοργανώνεται στην Άρτα. Το Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις των δημοτικών γηπέδων τένις, με τη συμμετοχή 120 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα και αφορά ηλικίες κάτω των 12 ετών. Το πρωτάθλημα το οποίο συνδιοργανώνουν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, η Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας, ο Όμιλος της Αντισφαίρισης Άρτας, με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Αρταίων, ολοκληρώνεται αύριο με τον τελικό.

Η άρτια διοργάνωση, οι αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και η φυσική ομορφιά της πόλης της Άρτας ήταν αυτό που ενθουσίασε αθλητές, προπονητές και γονείς.

Όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης: « Η Δημοτική μας Αρχή κάνει συνεχή προσπάθεια για να ενισχύσει τον αθλητισμό, την εξωστρέφεια αλλά και τη τοπική οικονομία στην πόλη μας. Ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύτηκαν στην προσπάθεια αυτή και γνώρισαν από κοντά τις άρτιες αθλητικές υποδομές αλλά και την αρτινή φιλοξενία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν και φυσικά στους μικρούς μας αθλητές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]