ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Έναρξη προπώλησης για την παράσταση "Επιστροφή στο χωριό"

 


Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την ξέφρενη κωμωδία «Επιστροφή στο χωριό» που παρουσιάζει η ΣΥΝΘΕΣΗ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου. Το έργο, που έγραψε ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Σταύρου, μιλά για την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας να φέρει τα παιδιά της από την Αθήνα πίσω στο χωριό προκειμένου να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα ανοίγοντας ένα καθετοποιημένο…. γραφείο τελετών! 

Η οικογένεια επιστρέφει στο χωριό και το γέλιο πάει σε άλλον τόπο σε αυτή την σπαρταριστή κωμωδία που περιλαμβάνει κυνήγι θαμμένων λιρών, κουτσομπολιά, παράνομους έρωτες, εξώγαμα παιδιά, διαμάχες νύφης-πεθεράς και φυσικά πολύ-πολύ γέλιο! Η παράσταση διαρκεί μία ώρα και σαράντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Συμμετέχουν οκτώ ηθοποιοί «οπλισμένοι» με… απίθανες ατάκες οι οποίες πέφτουν κατά ριπάς!

Κεντρικό πρόσωπο του έργου μια παμπόνηρη μοιρολογίστρα που θα σας πεθάνει… από τα γέλια. Στο ίδιο σπίτι ο κατάκοιτος γέρος σύζυγος της. Αν και η πολιτική και ο εμφύλιος τους έκαναν ότι μπορούσαν για να τους χωρίσουν, η ζωή τους ένωσε και τους υποχρέωσε να υποστούν ο ένας τον άλλον με ξεκαρδιστικές συνέπειες. Μαζί τους: τα δύο τους παιδιά που αναγκάζονται να επιστρέψουν από την Αθήνα, η κουτσομπόλα του χωριού, η αντίπαλη μοιρολογίστρα, μια ξινή εβραία νύφη και ένας γκαφατζής χωροφύλακας βραδείας καύσεως που συναγωνίζεται σε αδεξιότητα τον επιθεωρητή Κλουζώ. Τι ακολουθεί; Ένα κωμικό κομφούζιο άνευ προηγουμένου 

Η συνέχεια επί σκηνής, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21:15 στο υπαίθριο θέατρο Φρόντζου.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, Σίνα 2 Τηλ 26510 70798

Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11, Τηλ. 26510 34911

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος (στο ταμείο): 8,00€ - Προπώληση: 6,00€

Μειωμένο: 6,00€ (ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Άνεργοι, άνω των 65)

Παιδικό: 3,00€ (ισχύει μέχρι 12 ετών)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους: FGAS Ελληνική Εταιρεία Υγραερίου, ΖΑΓΟΡΙΣΙΑ Παραδοσιακή Ζύμη ΧΑΒΕΛΑΣ, SuperMarkets ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΑΝΟΣ GlassTech, για την ευγενική τους υποστήριξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]