ΛΑΣΥ Δήμου Ιωαννιτών : Μπορείς η πόλη μας να είναι μικρή αλλά δεν μας ταιριάζουν τόσο «μικροί» πολιτικοί



Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβούλιου ο Δήμαρχος της πόλης απευθύνθηκε με τον πιο σκαιό τρόπο στην επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης όταν η τελευταία αποκάλυψε τη συμφωνία του Δήμου Ιωαννιτών με τη Περιφέρεια Ηπείρου, να διαθέσει προσωπικό από τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου για τη δοκιμαστική λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης.

Ο Δήμαρχος προέβη σε  αήθεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αφού προφανώς αυτή τη δημοκρατία του όχλου γνωρίζει, αποδεικνύοντας πόσο πολύ τον ενοχλούν η πολιτική αντιπαράθεση και οι θέσεις του ΚΚΕ.

Για να πείσει ότι δεν υπάρχει συμφωνία έφτασε να λέει ότι θα ήταν ανισόρροπος αν συμφωνούσε να διαθέσει προσωπικό για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ την ίδια στιγμή που εξαιτίας των ελλείψεων προσωπικού έχει ιδιωτικοποιήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων στις 4 από τις 5 Δημοτικές Ενότητες.

Ακριβώς την επόμενη μέρα, έσπασε μόνος του το «ρεκόρ ψευδολογίας» για το οποίο είχε το θράσος να κατηγορήσει τη δημοτική σύμβουλο του ΚΚΕ και έστειλε έγγραφο προς τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ για να διακηρύξει τη συμφωνία του με το «πλαίσιο αρχών» της Περιφέρειας Ηπείρου το οποίο προβλέπει να διαθέσουν οι Δήμοι προσωπικό  για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων έχει δώσει λευκή επιταγή στη Περιφέρεια Ηπείρου για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Συμφωνεί στην ιδιωτικοποίηση συμφωνεί στην ανταποδοτική λειτουργία  των υπηρεσιών, προετοιμάζει με κάθε τρόπο το έδαφος για ακόμα περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις. 

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών όσες συνεντεύξεις και να δώσει στα Αθηναϊκά  μέσα για να φτιάξει την εικόνα του «κοσμοπολίτη» ή του «επιτυχημένου», που έφυγε «από τη λακούβα και τη λάμπα» όπως δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη στα Νέα, θα έχει πάντα μια βρώμικη πόλη να του αποδεικνύει την ανεπάρκεια ακόμα και να καθαρίσει ένα δρόμο ενώ εισπράττει εκατομμύρια απ’ το Γιαννιώτικο λαό για ανταποδοτικά τέλη. Θα έχει πάντα συμπεριφορές σαν τη προχθεσινή όπου η πολιτική του μικροπρέπεια αποδεικνύει  το ποιόν του.   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]