Με δυναμική παρουσία η Γενική Συνέλευση της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφ.Ηπείρου

 


Με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη μας έγινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου την 23 Ιουνίου στην ΛΑΦ Ιωαννίνων , στην οποία εγκρίθηκαν :   


α. Διοικητικός απολογισμός 2021

β. Οικονομικός Ισολογισμός 2021

γ. Προϋπολογισμός έτους 2022


δ. Απολογισμός Εξελεγκτικής Επιτροπής-Απαλλαγή ευθύνης μελών ΔΣ .


        Πέραν των παραπάνω συζητήθηκε  η δραστηριότητά της Ένωσης και οι προτάσεις της που κατατέθηκαν στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας και κυρίως  η πρόταση για κινητοποιήσεις  εφόσον συνεχίζουν να μην λύνονται τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών.

Συζητήθηκαν   τα θέματα της μοριοδότησης των συνάδελφων  που υπηρετούν στην Δήμο Πωγωνίου(διαβάστηκε και επιστολή μέλους μας για το θέμα)   αλλά και γενικότερα  σε όλη την Ήπειρο  καθώς και το θέμα της υγειονομικής περίθαλψης των Στρατιωτικών και τις τελευταίες θετικές εξελίξεις στο θέμα των ετήσιων υγειονομικών εξετάσεων .Τέλος συζητήθηκε και το θέμα των συντάξεων και της κατάστασης του ΜΤΣ. 



            Στην εκδήλωση βραβεύτηκε και τι ιδρυτικό μέλος της Ένωσής μας και με πολύχρονη παρουσία στο ΔΣ ,Σχης ΕΑ Παπαθανασίου Γιώργος  για την προσφορά του στην Ένωσή μας.


              Παρουσία στην εκδήλωση είχανε ο Πρόεδρος και Γεν Γραμματέας της Ένωσης Γρεβενών Χριστόπουλος Νίκος και Πέπας Νίκος τους ποιους ευχαριστούμε.


              Το ΔΣ ευχαριστεί  τα μέλη μας για την παρουσία τους στην Γενική μας Συνέλευση και δεσμεύεται για ακόμα δυναμικότερη συνέχεια των αγώνων μας.



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]