Το υπό σύσταση Στρατιωτικό Μουσείο Κόνιτσας στη συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της Βουλής

       


     Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα είχε την Παρασκευή 10/06/2022 στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Νικόλαος Εξάρχου. 

            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και ο συντοπίτης μας Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Πελαγία Καρατζήμου και ο κ. Γεώργιος Τάσσος μέλος της Επιτροπής Στρατιωτικού Μουσείου του Δήμου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο υπό σύσταση Στρατιωτικό Μουσείο Κόνιτσας. 

            Ειδικότερα, έγινε ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν ως σήμερα, αναφέρθηκε ο σχετικός προγραμματισμός και τονίστηκε η αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του Μουσείου. Επιπλέον, ενημερώθηκε  ο Πρόεδρος για τον προϋπολογισμό του έργου και ζητήθηκε η οικονομική στήριξη από τον προϋπολογισμό της Βουλής.  

           Ο Δήμαρχος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασούλα για την αδιάλειπτη υποστήριξη προς τον Δήμο Κόνιτσας, καθώς και στον Υφυπουργό κ. Οικονόμου για το ενδιαφέρον του και την πολύτιμη βοήθειά του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]