Κλειστό Ξιφασκίας:Η Περιφέρεια Ηπείρου απαντά στη Λαϊκή Συσπείρωση



Η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επανέρχεται σήμερα στο θέμα του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας, με αφορμή μεν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,  χωρίς όμως να περιμένει καν την ολοκλήρωσή της, προφανώς επειδή οι συντάκτες της ήθελαν να επαναλάβουν τα τετριμμένα επιχειρήματα,  που αμφιβάλλουμε αν τα επικροτούν ακόμη  και ψηφοφόροι της. 

Στη  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που του  έθεσε ως προς την εγκατάσταση του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας ο παρευρισκόμενος επικεφαλής της παράταξης κ. Γεώργιος Πρέντζας. 

Μεταξύ αυτών και ο λόγος για τον οποίο ανατίθεται σε τεχνικό σύμβουλο η Μελέτη συναρμολόγησης κλπ της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.  Η μη  ύπαρξη μελέτης είναι άλλωστε ένα από τα σημεία για τα οποία ήταν αντιμέτωπη με κριτική η Περιφερειακή Αρχή,  η οποία βεβαίως δεν οφειλόταν σε παράλειψη, αλλά επειδή θα έπρεπε να ολοκληρωθούν πρώτα τα διαδικαστικά ζητήματα και να ολοκληρωθεί η μεταφορά του σκελετού. 

Μετά δε τη συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης παρουσίασε στον επικεφαλής της κ. Γεώργιο Πρέντζα.    τα  έγγραφα  που είχε ζητήσει η ίδια παράταξη με αίτηση κατάθεσης εγγράφων. 

Η Περιφερειακή Αρχή επιταχύνει τις διαδικασίες για την εγκατάσταση του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει και τα τελικά σχέδια της νέας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.  Οπότε ας μη βιάζονται και ας μην εκτίθενται ορισμένοι, γιατί τότε θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ τα περί «ρεσιτάλ ασυδοσίας» και τα άλλα συναφή σχόλια…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]