Μελέτη Υγείας Ηπείρου Στην Κόνιτσα από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου


Στην Κόνιτσα θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου η Μελέτη Υγείας Ηπείρου.

Μετά από μια μακρά περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω της πανδημίας και των ειδικών συνθηκών που επέβαλε, αλλά και την επιτυχημένη παρουσία της Μελέτης στην βάση της, την Ιατρική Φροντίδα Ιωαννίνων (Ι.Φ.Ι.), την Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, αλλά και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, οι ειδικοί της Μελέτης «βγαίνουν» εκτός Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, η Μελέτη Υγείας Ηπείρου θα δέχεται την ερχόμενη εβδομάδα νέες συμμετοχές σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί στο *Δημαρχείο Κόνιτσας. 

Στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες ηλικίας 25 έως 70 ετών, μόνιμοι κάτοικοι στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Όσοι συμμετάσχουν, θα λάβουν μία δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης της υγείας τους και τα αποτελέσματα μίας πλήρους λιπομέτρησης. 

Όπως αναφέρουν οι Επιστημονικοί Υπεύθυνοι, Κωνσταντίνος Τσιλίδης - Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Βασίλης Τζοβάρας - Παθολόγος της «Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων»: «Ευελπιστούμε στη συμμετοχή των κατοίκων της Κόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου και την υποστήριξη της σπουδαίας αυτής προσπάθειας, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σημαντική γνώση για την πρόληψη, θεραπεία και πρόγνωση νοσημάτων που ταλανίζουν τον Ελληνικό και παγκόσμιο πληθυσμό».

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και με την απαιτούμενη χρονική διάρκεια ανάμεσα στα ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Κόνιτσας μπορούν με ένα τηλεφώνημα να συμμετάσχουν με ασφάλεια σε μια πρωτοποριακή επιδημιολογική μελέτη καλώντας στο τηλέφωνο: 6937436798. 


Παράλληλα, η Μελέτη Υγείας Ηπείρου συνεχίζει να δέχεται νέες συμμετοχές και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής).


Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το εξεταστικό κέντρο στα Ιωάννινα, μπορούν να κλείσουν ραντεβού στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://ehs.med.uoi.gr/booking/
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μελέτη Υγείας Ηπείρου αποτελεί συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Ήπειρος 2014-2020.


*Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου ευχαριστεί το Δήμο Κόνιτσας για τη συνεργασία και την υποστήριξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]