ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συναντά τον Haig Yazdjian»

 






 


Το Μουσικό Σχολείο Άρτας & ο Haig Yazdjian σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 21.00 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Παρηγορήτισσας Άρτας, σε ένα ταξίδι «χωρίς διαβατήρια» που φτάνει απ’ την Ανατολή ως τη Δύση και απ’ το βορρά μέχρι το νότο, γεμάτο σκέψεις, συναισθήματα και νοσταλγία.


Ο Haig Yazdjian (Χάϊκ Γιαζιτζιάν) γεννήθηκε στο Χαλέπι της Συρίας από Αρμένιους γονείς και ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 1980. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς βιρτουόζους στο ούτι, έχοντας τον δικό του προσωπικό ήχο γεμάτο εκφραστικότητα, αμεσότητα και δεξιοτεχνία. Οι συνθέσεις του ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπλέκει τον σύγχρονο ήχο με τα ετερόκλητα στοιχεία των μουσικών της Ανατολικής Μεσογείου, δημιουργώντας τα δικά του ηχοχρώματα, επηρεασμένα από την αραβική και αρμενική κουλτούρα.


Μετράει συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές καθώς επίσης και με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες.


Το μουσικό αυτό ταξίδι το ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι μαθητές και οι μαθήτριές  του Μουσικού Σχολείου Άρτας με την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών  τους: Φωτεινή Αρβανιτίδου, Παναγιώτη Γιαννούτσο, Τζωρτζίνα Δημοπούλου, Δημήτρη Καμπόλη, Σπήλιο Κούνα, Αναστασία Σταύρου και Αχιλλέα Τίγκα.


Μαζί μας θα έχουμε τους σπουδαίους μουσικούς και συνεργάτες του Haig: Τάσο Πούλιο στο κανονάκι και Θάνο Χατζηαναγνώστου στα τύμπανα. 


Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Παρηγορήτισσας, για να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτή την μουσική περιπλάνηση και να γνωρίσουμε τον κόσμο του Haig Yazdjian.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]