ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σοκαρισμένη η Κορυτσά ...Μετανάστης που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα βρήκε στην ντουλάπα του σπιτιού του ένα νεογέννητο βρέφος νεκρό μέσα σε βαλίτσα...


Στις 2 τα ξημερώματα   ο σύζυγος πήγε στο ΑΤ της Κορυτσάς για να δηλώσει το περιστατικό 

Στους αστυνομικούς είπε πως είχε 5 μήνες να πάει στην Κορυτσά αφού ζει και εργάζεται στην Ελλάδα για να συντηρήσει την οικογένειά του.

"Ήμουν στην Κορυτσά πριν από 5 μήνες, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το μωρό είναι δικό μου ή όχι"είπε στους αστυνομικούς 

Ο σύζυγος είπε στην κατάθεσή του :


«Έρχομαι και φεύγω από την Ελλάδα για περισσότερο από ένα χρόνο γιατί προσπαθώ να συντηρ;hsv  την οικογένειά μου Ήμουν στην Κορυτσά πριν από 5 μήνες, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το μωρό είναι δικό μου ή όχι. Είχα 5 μήνες χωρίς να έρθω στην Κορυτσά. Ρώτησα τη γυναίκα ναι, μου μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο αναφέροντας το όνομά της χωρίς να ξέρω ότι μιλούσε για τον εαυτό της. Είπε ότι ο «Μ...» (τα αρχικά της γυναίκας) είχε γεννήσει ένα παιδί και το έβαλε σε μια βαλίτσα. «Είμαι πολύ σοκαρισμένος με αυτό που είδα».


 Ένα τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Κορυτσάς...

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ ένα μωρό βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα στη ντουλάπα  σπιτιού όπου διαμένει η μητέρα του .

Ο 40χρονος σύζυγος είχε περίπου 1 μήνα από τότε που είχε επιστρέψει από την Ελλάδα όπου διαμένει και εργάζεται προκειμένου να συντηρεί την οικογένειά του ,τη σύζυγό του και το 15χρονο παιδί του που  διαμένουν στην Κορυτσά.

Παρατήρησε πως μία έντονη μυρωδιά έβγαινε από τον χώρο της ντουλάπας του σπιτιού   χωρίς αρχικά να μπορεί να προσδιορίσει την αιτία.

Ο 40χρονος άνδρας έμεινε άφωνος όταν άνοιξε τη βαλίτσα και βρήκε στο εσωτερικό της ένα μωράκι νεκρό .Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα το μωρό γεννήθηκε πρόωρα .

Η σύζυγός του αδυνατεί να δώσει λεπτομέρειες για το συμβάν καθώς αντιμετωπίζει ψυχικά  προβλήματα ενώ ο 15χρονος γιος της οικογένειας που μπορεί να είδε τι συνέβη πάσχει από αυτισμό και αδυνατεί επίσης να δώσει λεπτομέρειες.


Γειτόνισσα μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ είπε πως η γυναίκα λόγω της διαταραγμένης ψυχικής της υγείας δεν γνώριζε ότι ήταν  έγκυος ενώ ο σύζυγός της πηγαινοερχόταν από την Ελλάδα και χθες βρισκόταν στο σπίτι .Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα για το τραγικό περιστατικό αλλά όλοι οι γείτονες ελπίζουν πως η Αστυνομία θα   ρίξει φως στην υπόθεση και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί .

Η  νευροψυχίατρος Nikolina Bode   είπε στα τοπικά ΜΜΕ πως η οικογένεια ανακάλυψε  τον Δεκέμβριο πως η 40χρονη γυναίκα ήταν έγκυος   καθώς η εγκυμοσύνη της ήταν πλέον εμφανής .Η εισαγγελία θα ερευνήσει το γιατί η οικογένεια αδιαφόρησε ....Η γυναίκα σύμφωνα με την γιατρό διαγνώστηκε με προβλήματα ψυχικής υγείας πριν από 3 χρόνια αλλά αρνήθηκε να νοσηλευτεί.

Πάσχει από σοβαρές ψυχωτικές διαταραχές ψυχικής υγείας εξαιτίας των οποίων έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα  και υποστηρίζει ότι το παιδί το γέννησε κάποιος άλλος  και όχι αυτή .


Το άψυχο σώμα του παιδιού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση ενώ η μητέρα μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο της πόλης για περαιτέρω εξετάσεις .


με πληροφορίες από το Top Channel&oranews.tv

φωτό Top Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]