ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συντάξεις Ιουνίου και επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ: Ποιοι θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες

 


Σε λίγες ημέρες αρχίζει η καταβολή  των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου στους δικαιούχους αλλά και η μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ.

Συντάξεις Ιουνίου 


Αναλυτικά, σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ:


Την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, θα καταβάλουν τις συντάξεις οι τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ στους δικαιούχους

Την Παρασκευή, στις 27 Μαΐου 2022 θα πληρώσουν τις συντάξεις οι τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ο ΟΤΕ και το Δημόσιο στους συνταξιούχους ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Τη Δευτέρα, στις 30 Μαΐου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού – επίδομα έως 630 ευρώ

Στις 31 Μαΐου αναμένεται να καταβληθεί η μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους που δεν πληρώθηκαν πριν το Πάσχα. Δηλαδή  οι παραπάνω θα πάρουν το λεγόμενο έκτακτο Δώρο Πάσχα μαζί με την δεύτερη διμηνιαία δόση  (Μαρτίου-Απριλίου)  του επιδόματος παιδιού για το 2022.


Σημειώνεται ότι το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης που θα δοθεί ανέρχεται σε 105  ευρώ ή 63 ή 42 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο παιδί, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, και σε 210 ευρώ  ή 126 ευρώ  ή 84  ευρώ από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί. Έτσι, μια οικογένεια με εισόδημα 9.000  ευρώ με 3 παιδιά θα πάρει 420 ευρώ, με 4 παιδιά 630 ευρώ, με 2 παιδιά 210 ευρώ εφάπαξ. Επίσης σημειώνεται ότι η μιάμιση επιδόματος του παιδιού θα χορηγηθεί κανονικά στους  δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού Α21 που θα υποβάλουν αίτηση έως τις 15 Ιανουαρίου 2023 .

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]