ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Πνεύμα ομαδικότητας και αλληλεγγύης ....Ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά στον Κατσικά

 

Συνδιοργανωτές ο Δήμος Ιωαννιτών, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η DOSB (Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή) και η ΜΚΟ Μετάδραση.

Ποδοσφαιρικό τουρνουά παιδιών ηλικίας κάτω των δώδεκα ετών με την συμμετοχή προσφυγόπουλων    διεξήχθη   χθες   στο γήπεδο της Θύελλας Κατσικά. Το τουρνουά έγινε  υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της ΜΕΤΑδρασης με στόχο  να φέρει κοντά παιδιά που έχουν βιώσει διαφορετικές καταστάσεις  αφού ο αθλητισμός είναι αντίθετος σε κάθε μορφή ρατσισμού.
. Συμμετείχαν οι ομάδες: ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά,  Πας Γιαννενα, Ακαδημία ΑΟ Ανατολής, Εθνικός Φιλιππιάδας  ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ποδοσφαιρική ομάδα με παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή Κατσικά και προπονούνται σε εβδομαδιαία βάση μέσω του προγράμματος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στην Ανατολή. 

Σημειώνεται πως ήταν η πρώτη φορά που ο Δήμος Ιωαννιτών διοργάνωσε τουρνουά μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων νεαρών ποδοσφαιριστών δίνοντας το μήνυμα ότι η πόλη αγκαλιάζει το ίδιο ζεστά  τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαβιούν στην περιοχή μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]