ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΛΙ:ΔΡΩΜΕΝΟ -Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων: Ένας περίπατος στην πόλη με αφορμή τη λογοτεχνία ή ένας περίπατος στη λογοτεχνία με αφορμή την πόλη


Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων μπαίνει σε τροχιά θερινών εκδηλώσεων. Από τις 18 Μαΐου και έως τις 5 Ιουνίου παρουσιάσει μία ιδιοτοπική παράσταση - ξενάγηση στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης. Ένας θεατρικός περίπατος που θέλει με οδηγό την πλούσια ιστορία της πόλης μας να μας ταξιδέψει στο παρελθόν για να αναστοχαστούμε το παρόν. Ένα ραντεβού με δύο ηθοποιούς σε επιλεγμένα σημεία της πόλης γεμάτο εικόνες, αφηγήσεις, ποίηση, σιωπές, ιστορία, νοσταλγία...


Οι Ταξιδιώτες. Οι κάτοικοι. Οι επισκέπτες. Οι οδηγοί των φορτηγών. Οι επιβάτες των λεωφορείων. Οι ντόπιοι. Οι ξένοι. Οι θεατές. Ο Μήτσιος και η κυρά-Ρούσσιο. Ο αδερφός μου. Μια μαγείρισσα. Ένας σερβιτόρος. Η Μαργαρίτα. Οι διαβάτες.

Κάποιοι παρατηρούν, κάποιοι συνεχίζουν, άλλοι έρχονται για λίγο, μερικοί καπνίζουν ενώ άλλοι κοιμούνται. Άλλοι μένουν για πάντα εδώ. Μερικοί φεύγουν, κάποιοι βλέπουν μονάχα το σκηνικό, άλλοι θυμούνται, ένας ψηλαφίζει την ομίχλη, μία μας κοιτάζει, ένας απορεί, εκείνη χάνεται, άλλοι νοσταλγούν.


Σύλληψη / Δραματουργία / Σκηνοθεσία / Ερμηνεία: Κίκα Ζαχαριάδου, Γιάννης Κοντός

Ημερομηνίες περιηγήσεων: Από τις 18 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2022

Ημέρες περιηγήσεων: Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

Σημείο συνάντησης (Αφετηρία): Ιτς Καλέ

Ώρα συνάντησης: 19:00

Διάρκεια διαδρομής: 60΄

Μέγιστος αριθμός θεατών:15 άτομα


*Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην παράσταση-ξενάγηση «ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ: ΔΙΑΔΡΟΜΗ I.» να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail ergastiriadipethei@gmail.com με θέμα «ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ: ΔΙΑΔΡΟΜΗ I.», αναφέροντας το όνομα σας και την ημερομηνία της επιλογή σας. Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής θα σας αποσταλεί και ηλεκτρονικά το ακριβές σημείο συνάντησης καθώς και το Πρόγραμμα-Χάρτης.

*Η συμμετοχή στην παράσταση-ξενάγηση είναι ΔΩΡΕΑΝ*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]