ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Ε.Ε.Α. παρεμβαίνει για τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος - Υβριδική εκδήλωση, σήμερα στις 18:00

 


Οι υπέρογκοι λογαριασμοί ενέργειας είναι σήμερα το νούμερο 1 πρόβλημα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ως το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών Επιμελητήριο στην Ελλάδα, δέχεται καθημερινά έντονες διαμαρτυρίες για τις τεράστιες αυξήσεις και ειδικά για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, η οποία, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, θα συνεχίσει να μας απασχολεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο.


Το Ε.Ε.Α. διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 9/5/2022 και ώρα 18:00 ενημερωτική εκδήλωση για τη Ρήτρα Aναπροσαρμογής, με δεδομένες και τις αντιδράσεις από Δικηγορικούς Συλλόγους και  Ενώσεις Καταναλωτών.


Στην υβριδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Αττική και διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα.


Για το ζήτημα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Γιώργος Λεχουρίτης και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, δικηγόρος, Βίκτωρας Τσιαφούτης.


Μετά τις εισηγήσεις θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις επί του ζητήματος από εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]