Ριζόπουλος:Να τοποθετηθεί ο Περιφερειάρχης για την υπόθεση της παραπομπής του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος

 


Να τοποθετηθεί ο Περιφερειάρχης

Σε   συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα  ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου», Σπύρος Ριζόπουλος  αναφέρθηκε και στο θέμα που  αφορά την υπόθεση της παραπομπής του Περιφερειάρχη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για σειρά αποφάσεων που ελήφθησαν και αφορούν τη νομική εκπροσώπηση της Περιφέρειας.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος αποσαφήνισε επι των πληροφοριών :

 «Ενημερώθηκα ότι η υπόθεση για την παραπομπή για παράβαση καθήκοντος του περιφερειάρχη έχει ολοκληρωθεί. Όμως τοποθέτηση θα κάνω όταν τοποθετηθεί ο ίδιος ο περιφερειάρχης, αφού το ζήτημα αφορά πρώτιστα τον ίδιο. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι αυτή τη στιγμή. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Εφόσον τα δημοσιεύματα ισχύουν είναι θέμα ημερών να ενημερωθούν οι εγκαλούμενοι και τότε θα γνωρίζουμε κι εμείς και θα αναμένουμε την επίσημη αντίδραση του κ. Καχριμάνη που έχει και την απόλυτη ευθύνη», αποσαφήνισε ο κ. Ριζόπουλος. Κατόπιν αυτού τότε και θα τοποθετηθούμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]