Ιωάννινα:Αποπειράθηκε να κάνει κακό στον εαυτό της μπροστά στα μάτια των παιδιών της -Άμεση η επέμβαση της Αστυνομίας

νεότερη ενημέρωση 13.08 

"Ο Δήμος Ιωαννιτών διευκρινίζει για το συμβάν στο Πέραμα 
 Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιοχή του Περάματος, διευκρινίζεται ότι η νεαρή αλλοδαπή δεν είχε απευθυνθεί στο ΚΕΠ του Δήμου για εξυπηρέτησή της αλλά στην Υπηρεσία Ασύλου που λειτουργεί στον ίδιο χώρο και υπάγεται στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. "


 Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στον οικισμό του Περάματος όταν   αλλοδαπή  γυναίκα  αποπειράθηκε να  κάνει κακό στον εαυτό της με τη χρήση μαχαιριού .

Ειδικότερα η γυναίκα   είχε μεταβεί στο ΚΕΠ που υπάρχει στην περιοχή μαζί με τα δύο   μικρά παιδιά της .

Οταν θεώρησε πως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη δουλειά της  για την οποία   απευθυνθεί στο ΚΕΠ  έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού   έκανε την προσευχή  της   έδειξε  πως  είχε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της με το αιχμηρό αντικείμενο  που κρατούσε .

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο   να αφοπλίζουν μέσα σε λίγα λεπτά  τη γυναίκα  και να μεταφέρουν  τα δύο παιδάκια της σε παιδικό σταθμό που   βρίσκεται σε κοντινή απόσταση προκειμένου  οι εκπαιδευτικοί να τα ηρεμήσουν αφού όπως ήταν αναμενόμενο αναστατώθηκαν από αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια τους .

Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας ενώ όλοι τους αναμένεται να μεταβούν στο Α.Τ Ιωαννίνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]