ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ!!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 31ος Πανελλήνιος αγώνας Πρωταθλήματος Αποστάσεων Α/Π (MITSIKELI OPEN) !Από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων ο 31ος αγώνας Πρωταθλήματος Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς “MITSIKELI OPEN” με αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό. Διοργανώθηκε από το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Οι 40 αθλητές που έλαβαν συμμετοχή διαγωνίστηκαν σε 3 κατηγορίες: Γενική κατηγορία κατάταξης, κατηγορία αλεξιπτώτου EN- C & EN-B/A.Οι νικητές στις κατηγορίες ήταν : Στην γενική κατάταξη ο Σκόδρας Ιωακείμ από την Αερολέσχη Αγρινίου, στην κατηγορία EN-C ο Γύφτουλας Πέτρος από την Αερολέσχη Καλαμάτας και στην κατηγορία EN-B ο Κόγιος Αριστοτέλης από το Α.Σ.Ο.ΕΛ. Την απονομή των επάθλων πραγματοποίησαν οι κ. Πότσης Οδυσσέας - Αντιπεριφερειάρχης, Γιαννάκης Βασίλης - Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, Σιούτης Στάθης - Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Περιβλέπτου κ. Τασιούλας Μιχάλης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άρτια συνεργασία τον Ερυθρό Σταυρό, τον Αερολιμένα Ιωαννίνων, την τοπική αυτοδιοίκηση της Περιβλέπτου καθώς και τους εθελοντές μας που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.


Κλείνοντας ευχαριστούμε τους χορηγούς που υποστήριξαν την διοργάνωση: Fly&Fun, Hotel Olympic Ioannina, Christos Siamantas Fotografy, Cava 800, Vibram by Gruppo Pagouna, Κούκος Ηλίας, Royal Snacks, Elastika Golias, Tae Kwon Do ΔΙΑΣ, Φαρμακείο Θεοδωρακοπούλου Βασιλική και το 2ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]