Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισόβια κάθειρξη και 11 χρόνια και έξι μήνες η απόφαση του δικαστηρίου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

 


Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.


Ο κατηγορούμενος παρέμεινε ανέκφραστος κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι κατέληξαν μετά από διάσκεψη περίπου δύο ωρών, ότι ο 33χρονος πιλότος θα πρέπει να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου και για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.


Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να μην ληφθεί υπ’ όψιν η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, ενώ απέρριψε και τον ισχυρισμό περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Ομόφωνα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

Ισόβια κάθειρξη, 11 χρόνια και έξι μηνες κατά συγχώνευση επιβλήθηκαν ομόφωνα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.


Αναφορικά με τη χρηματική ποινή το δικαστήριο αποφάσισε πάλι ομόφωνα ότι θα πρέπει να του επιβληθεί χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]