Ηγουμενίτσα:Eπιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο ...


 Δωρεά από την βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης Alfa για την μεγάλη  προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων καθώς και για τη συνεχή στήριξη της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου .

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Δωρεά από την εταιρία του κ. Ντρίτσου Θωμά εμπόριο νωπών και παστεριωμένων αυγών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την εταιρία του κ. Ντρίτσου Θωμά εμπόριο νωπών και παστεριωμένων αυγών για την μεγάλη  προσφορά σε φρέσκα αυγά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου 

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ GRIECHENLANDHILFE SCHWEIZ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz   και τον εκπρόσωπο της  κ. Τουζλίδη Χρήστο για την μεγάλη προσφορά σε πασχαλινά γλυκίσματα καθώς και σε χοιρινό κρέας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου .


Δωρεά από την εταιρεία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την εταιρεία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ για την μεγάλη προσφορά της  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]