ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα: Γενικευμένη απάντηση στους βομβαρδισμούς που δέχεται το λαϊκό εισόδημα



Η επιτυχία της απεργίας την Τετάρτη 6 Απρίλη, σηματοδότησε και την μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση που έγινε το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Άρτας και την πορεία που ακολούθησε.

Μέρες τώρα τα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου, έδιναν τη μάχη της προετοιμασίας στους χώρους δουλειάς, με αποτέλεσμα, να υπάρχει καθολική συμμετοχή από όλους τους κλάδους. Στην απεργιακή κινητοποίηση, αντάμωσαν όλα τα λαϊκά στρώματα, εργαζόμενοι, αγρότες, βιοτέχνες, επαγγελματίες, έμποροι.  Με αποφάσεις τους συμμετείχαν τα σωματεία του δημόσιου τομέα, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας, της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών και Εμπόρων Άρτας,  ενώ με αποφάσεις τους κατέβηκαν σε απεργία καθώς και στην συγκέντρωση τα επαγγελματικά σωματεία: Εμπόρων, Ηλεκτρολόγων, Κομμωτών, Ξυλουργών, Συνεργείων Αυτοκινήτων,  Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης, Φοροτεχνικών Άρτας – Φιλιππιάδας. 


Στη Συγκέντρωση μετέφεραν με ζωντάνια την μαχητική διάθεση που επικρατεί σε όλους τους χώρους, η Βάσω Αμπελογιάννη (γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Άρτας), ο Βαγγέλης Μπέτσας (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων), ο Δημήτρης Χουλιάρας ( πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας των Ε.Β.Ε.), ο Γιώργος Θεοδόσης (πρόεδρος της ένωσης φοροτεχνικών). Στη συνέχεια η κεντρική ομιλία έγινε από την Λαμπρίνα Σκορίλα, αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου. 

Ακολούθησε μαζική και δυναμική πορεία στην πόλη της Άρτας, με οργανωμένη παρουσία όλων των σωματείων και συλλόγων. 

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας, συνεχίζει τον αγώνα με πορεία και συγκέντρωση στη βάση του Άκτιου, (μαζί με Εργατικά Κέντρα και μαζικούς φορείς της Ηπείρου)  το Σάββατο 16 Απρίλη με αναχώρηση από το πρώην «Κορασίδη» στις 5 το απόγευμα. Την πρωτομαγιά η μεγάλη συγκέντρωση και πορεία θα γίνει την Κυριακή 1η Μάη στις 10.οο το πρωί. 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]