ΛΑΣΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : Σχόλιο για τις δηλώσεις της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για συναίνεση μέχρι το τέλος καλοκαιριού


 ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ....


Σε σχέση με τις δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει συναίνεση μέχρι το τέλος καλοκαιριού η Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου σημειώνει :

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Ηπείρου, σε όλη τη μέχρι τώρα θητεία της, δεν σταμάτησε λεπτό να συναινεί στη δράση της Περιφερειακής Αρχής της ΝΔ . Η συμφωνία των δύο παρατάξεων είναι πολιτική συμφωνία η οποία εκφράζεται σε όλα τα κύρια ζητήματα ακυρώνοντας έμπρακτα όλους τους επαναστατικούς λεονταρισμούς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης για το θέμα των συλλήβδην απευθείας αναθέσεων της Περιφέρειας σε δικηγορικά γραφεία  (για το οποίο ψήφισαν και καλούνται σε απολογία οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ του κ. Ριζόπουλου, μαζί με την περιφερειακή αρχή)  επικυρώνουν τα παραπάνω. 

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι υπερψήφισε τις απευθείας αναθέσεις μόνο για τα σημαντικά ζητήματα (δηλαδή 14-15!!) αθωώνει εκ προοιμίου την περιφερειακή αρχή ενισχύοντας το επιχείρημά της ότι πρόκειται για ένα "παρα πολύ καλό δικηγορικό γραφείο" και ταυτόχρονα προσβάλλει όλους τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους δικηγόρους της περιοχής για τους οποίους ο κ. Ζάψας θεώρησε ότι μπορούν να αναλάβουν μόνο δευτερεύουσες υποθέσεις.

Οι αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι της Ηπείρου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι δικηγορικοί σύλλογοι πρέπει επιτέλους να πάρουν θέση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]