Νύχτα αποκαλύψεων στο «Τούνελ» για τη σύγχρονη «Μήδεια»…

 


Αποκαλυπτικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα για το πρωτοφανές έγκλημα της Πάτρας, έφερε στο φως το «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Share

Η Τζωρτζίνα τελικά «μίλησε» μέσα από τον τάφο της. «Έδειξε» για δολοφόνο της την ίδια της τη «μάνα» και «ζητά» δικαίωση και για τις δύο αδελφούλες της.


Η φονική ουσία κεταμίνη που φέρεται να της χορήγησε η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, μπορούσε να σκοτώσει ακόμα και ελέφαντα, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί.


Μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών. Ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές για έρευνα μήπως η «ταφή» του τάμπλετ δεν ήταν τυχαία και εκεί μέσα ίσως κρύβονται σοβαρά στοιχεία.


Αναστάτωση προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής ένα υβριστικό μήνυμα μέσω Twitter στην Αγγελική Νικολούλη. Φαινόταν να το υπογράφει η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου.


«Ό,τι και να ψάχνετε εκεί στο #fosstotounel δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα», έγραφε. Όταν το προφίλ απενεργοποιήθηκε, η ίδια επικοινώνησε με την εκπομπή και αρνήθηκε ότι ήταν δικό της.


Στην κουβέντα που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, τόνισε πως δεν δέχεται με τίποτα πως η αδελφή της διέπραξε αυτό το έγκλημα.


«Δηλαδή τι πιστεύεις; Ότι οι γιατροί χορήγησαν την φονική ουσία στην Τζωρτζίνα;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ότι η ίδια θα κάνει τη δική της έρευνα για να βρει την αλήθεια.


Η μητέρα της που βρισκόταν δίπλα της φώναζε να ερευνηθεί το περιβάλλον του «κυρίου Δασκαλάκη», όπως ανέφερε τον σύζυγο της κόρης της.

δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε χθες η εκπομπή ,πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]