Νέο πρόγραμμα ψυχικής υγείας από το ΕΔΔΥΠΠΥ στον Δήμο ΗγουμενίτσαςΤο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας συμμετέχει στο Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ με τη συνεργασία της ΑΜΚΕ Obrela. 

Οι επαγγελματίες υγείας του Δήμου, εκπαιδεύτηκαν διαδικτυακά από την κα Βάνα Παπακίτσιου, Ψυχολόγο – Εγκληματολόγο PhD, σε θέματα που αφορούν βίαιη συμπεριφορά (συντροφική βία, σεξουαλική κακοποίηση κτλ) καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με την εφηβεία, όπως για παράδειγμα η διαχείριση άγχους, οι διαπροσωπικές σχέσεις, η επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των βιντεοπαιχνιδιών στα παιδιά και τους εφήβους κτλ.

Με κεντρικό μήνυμα «Έλα να μιλήσουμε … μην κρύβεις άλλο το πρόβλημά σου» ο Δήμος Ηγουμενίτσας στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την παρακίνηση των συμπολιτών μας να μιλήσουν για τυχόν βίαιες συμπεριφορές που πιθανόν να βιώνουν καθώς και στην υποστήριξη των εφήβων. Στόχος είναι να στηθεί ένα δίχτυ προστασίας και υποστήριξης τόσο για τα άτομα που φοβούνται να μοιραστούν το πρόβλημα τους όσο και για τους έφηβους, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας 6907724367

Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Ηγουμενίτσας 2665029071

e-mail: kepygeias@igoumenitsa.gr , kepygeiasig@gmail.com 

Facebook Page: https://www.facebook.com/kepygeiasdimosigoumenitsas 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]