ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΛΙ:ΔΡΩΜΕΝΟ -Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στην Πρέβεζα και σε όλη την Ήπειρο για τις μέρες του Πάσχα

 


Λίγες μέρες πριν  την Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα θετικά φαίνεται να είναι τα μηνύματα από  τον τομέα του τουρισμού. Αυτό αναφέρει   ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας ( και θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού ) Στράτος Ιωάννου μιλώντας στη  Δημοτική  Ραδιοφωνία υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν  αρκετές κρατήσεις   κατά κύριο λόγο από Έλληνες τουρίστες  που θα επιλέξουν να περάσουν τις γιορτινές αυτές μέρες  είτε στον ορεινό όγκο  είτε και στα  παράλια της Ηπείρου,όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τον κ.Ιωάννου   - με δεδομένο ότι οι Έλληνες    δεν κανονίζουν καιρό πριν τις διακοπές τους- τις επόμενες μέρες οι κρατήσεις θα αυξηθούν  και ειδικότερα η Πρέβεζα  θα  θυμίζει και πάλι τις προ-κορονοϊού εποχές   αποτελώντας αγαπημένο πασχαλινό προορισμό.

Το δημοφιλές έθιμο της πρώτης Ανάστασης, η γραφικότητα της πόλης και οι πολλές επιλογές για μια πολύ ενδιαφέρουσα  πασχαλινή απόδραση είναι το "ισχυρό χαρτί" της Πρέβεζας και  υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος οι γιορτινές αυτές μέρες θα θυμίζουν κάτι "από τα παλιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]