Εαρινή Συνάντηση Οφθαλμολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.) Σάββατο, 9 Απριλίου στα Ιωάννινα


 Σάββατο, 9 Απριλίου 2022, Ώρα έναρξης: 10.00

Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα

Η Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνεργασία με την Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν όπως κάθε χρόνο την Εαρινή Συνάντηση της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος - Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.). Φέτος μετά από 2 χρόνια θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης το Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 στο ξενοδοχείο Du Lac.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα της Οφθαλμολογίας με θέματα χρήσιμα για όλους μας στην καθημερινή κλινική πράξη όπως Γλαύκωμα, Τεχνολογία και κλινικο-χειρουργικές τεχνικές στη σύγχρονη Οφθαλμική Ογκολογία, σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές στην αντιμετώπιση του παραλυτικού και ειδικών μορφών στραβισμού, σύνδρομο τοξικότητας του προσθίου ημιμορίου, τορικοί ενδοφακοί - προεγχειρητική επιλογή - προετοιμασία - ένθεση, μεταμοσχεύσεις Κερατοειδούς, δίνοντας έμφαση στις νέες απόψεις για την αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων. Φυσικά το επίκαιρο θέμα της πανδημίας θα συζητηθεί από ειδικούς με θέμα: «Covid-19: Μια πανδημία σε εξέλιξη».

Η Εαρινή Συνάντηση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 9 Απριλίου και ώρα 10.00 και θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα στις 19.30. 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://ofedep.gr/ και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους Δωρεάν με Φυσική Παρουσία ή Διαδικτυακά.

Η εγγραφή στις εργασίες της Συνάντησης είναι Δωρεάν και θα χορηγηθούν 7 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο τόσο για όσους παρακολουθήσουν με Φυσική Παρουσία όσο και διαδικτυακά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]