Ιωάννινα:Ημέρα Ουκρανικής κουζίνας και συλλογής παιχνιδιών -Σάββατο 9 Απριλίου στην πλατεία Μαβίλη


 Η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου και η γαστροτουριστική πρωτοβουλία Food & Paths, σε συνεργασία με την Ουκρανική Κοινότητα των Ιωαννίνων διοργανώνουν το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην πλατεία Μαβίλη, την Ημέρα Ουκρανικής Κουζίνας και Συλλογής Παιχνιδιών για τα προσφυγόπουλα από την Ουκρανία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι έρθουν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές ουκρανικές γεύσεις από τα μέλη της Ουκρανικής κοινότητας της πόλης μας και να συζητήσουν μαζί τους. Την εκδήλωση να συνοδεύσει με ζωντανή παραδοσιακή μουσική της Ουκρανίας το συγκρότημα Beer for Breakfast και Ουκρανοί των Ιωαννίνων.

Αντί εισιτηρίου οι οργανωτές θα δέχονται παιχνίδια για τα προσφυγόπουλα από την Ουκρανία τα οποία θα διατεθούν σε δομές υποστήριξης και φιλοξενίας των Ουκρανών προσφύγων στα Ιωάννινα και αλλού στην Ελλάδα.

Όσοι θέλουν να δώσουν τα παιχνίδια τους σε άλλες μέρες θα μπορούν να τα αφήνουν στην συνεργαζόμενη επιχείρηση Café Πίνω-Λόγιον, Φιλικής Εταιρείας 9, στο Γυαλί Καφενέ, δίπλα στο ΙΚΑ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977447313.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]