ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Πέρδικα Θεσπρωτίας:7χρονος τραυματίστηκε όταν ανατράπηκε το mini motocross που οδηγούσε Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Χατζηκώστα

 


Ήταν λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα όταν  ένα 7χρονο παιδί μαζί με τον πατέρα του βρισκόταν   σε χωράφι σε περιοχή της Πέρδικας Θεσπρωτίας    και το μίνι motocross που οδηγούσε το  παιδί ανατράπηκε με αποτέλεσμα  τον τραυματισμό του .

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου  από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο  εφημερεύον νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Για τη διακομιδή ενημερώθηκε η Αστυνομία Ιωαννίνων που συνέδραμε ώστε να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός και έτσι από την είσοδο της πόλης και μέσω της περιφερειακής οδού το ασθενοφόρο  από τη Θεσπρωτία  συνοδεία περιπολικών  έφτασε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα το συντομότερο δυνατόν .

Το παιδί φέρει 3 -4 ελαφρά κατάγματα στο σαγόνι και στα ζυγωματικά και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει  καμία ανησυχία   ενώ εκτιμάται πως σε σε λίγες μέρες θα λάβει εξιτήριο .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]