ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ημερίδα Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και Περιφερειακού τμήματος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας, σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, διοργανώνει την 9η Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης» του Σωματείου μας, το Σάββατο 2/4/2022, από τις 09:00 έως τις 14:00, στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος / Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων (Λεωφόρος Δωδώνης 4, Ιωάννινα).


Η ημερίδα μας διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών & του Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής - Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών.


Λόγω των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό του κορονοϊού, η είσοδος στον συνεδριακό χώρο θα επιτραπεί με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ ή αρνητικού rapid test και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους.


Η 9η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.


Η παρακολούθηση της Ημερίδας θα είναι ελεύθερη για όλους και θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης. Δωρεάν στα ταμειακά εντάξει μέλη μας & στους εργαζόμενους του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών και με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση της τάξεως των 5€ στα μη μέλη μας που το επιθυμούν.


ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΒΕ & ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. που επιθυμούν την συμμετοχή τους στην Ημερίδα θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική ηλεκτρονική δήλωση.


Αν δεν είστε απόφοιτος Βρεφονηπιοκόμος Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΤΕ-ΠΕ) μπορείτε να εγγραφείτε στην Ημερίδα μας δηλώνοντας το αν επιθυμείτε πιστοποιητικό παρακολούθησης ή όχι.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]