ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκαςτίμησε με εκδήλωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ιωαννίνων της ΝΔ



«Μία μέρα σαν τη σημερινή, μέρα τιμής για τις γυναίκες όλου του κόσμου που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας τις γυναίκες της Ουκρανίας» τόνισε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων Λένα Σταμάτη κατά την εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας και συνέχισε «Όπως δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς ισότητα, δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς γυναίκες οικονομικά ανεξάρτητες και κοινωνικά αυτόφωτες», θυμίζοντας ότι πρόκειται για μια “γιορτή” η οποία, ουσιαστικά αφορά και στους αγώνες συνηθισμένων γυναικών, που με το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους έγραψαν ιστορία.


Κύρια ομιλήτρια ήταν η Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου η οποία αναφέρθηκε στις γυναίκες που με το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους αγωνίστηκαν και έβαλαν τα θεμέλια για μία κοινωνία ίσων δικαιωμάτων και ειδικά σε εκείνες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπες με το απάνθρωπο πρόσωπο του πολέμου.


Όπως ανέφερε η κ. Μπίζιου, η Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα, δεν γνωρίζει σύνορα, δεν αφορά συγκεκριμένες οργανώσεις ή ομάδες αλλά ανήκει στις απανταχού γυναίκες και σε όσα έχουν καταφέρει και αναμένεται να καταφέρουν και στο μέλλον. 


Παρούσες στην εκδήλωση ήταν πολλές γυναίκες, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πρόεδροι της ΔΕΕΠ Άρτας Σπύρου Νίκος και της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας Κωνσταντίνου Φάνης καθώς και πολλά μέλη της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]