Με μεγαλοπρέπεια, η Άρτα τίμησε την πολιούχο της Αγία Θεοδώρα




Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε ο φετινός εορτασμός της Πολιούχου Άρτης Αγίας Θεοδώρας. Χοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεου, με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας “Ο Σκουφάς”, Τμημάτων Πολιτιστικών Συλλόγων και πιο συγκεκριμένα, του Λυκείου Ελληνίδων, του Μακρυγιάννη, του Σκουφά και του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άρτας, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Θεοδώρας, στους δρόμους της Άρτας, που είχαν γεμίσει με κόσμο.

 

«Χρόνια Πολλά σε όλους τους Αρτινούς! Γιορτάζουμε την Πολιούχο μας, την Αγία Θεοδώρα, την Βασίλισσα του Δεσποτάτου της Ηπείρου. Εύχομαι ολόψυχα η Αγία να δώσει  υγεία, δύναμη σε όλους τους Αρτινούς και να μας φωτίσει η χάρη της, ώστε όλοι να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας, όλα τα πρωτόγνωρα γεγονότα που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Η χάρη και η φώτιση της Αγίας μας να  καθοδηγεί  και όλους εμάς, που ασχολούμαστε με τα κοινά, ώστε να είμαστε χρήσιμοι και να συνεργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας. Είναι πολύ σημαντικό μέσα στην ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, να βλέπουμε δράσεις που μας βοηθούν να ανακτούμε την ελπίδα μας ότι η ζωή μας μπορεί να γίνει καλύτερη. Όσο αναφορά  το έργο της ανάπλασης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου της Αγίας Θεοδώρας, το οποίο  και ολοκληρώνουμε, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του Ιερού Ναού» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.







 Στις εκδηλώσεις την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης  και Βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος ενώ, μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι Βουλευτές Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και Χρίστος Γκόκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βαρέλης, η Δήμαρχος  Νικολάου Σκουφά Ροζίνα  Βαβέτση, οι Αντιδήμαρχοι Αρταίων, Νίκος Λιόντος, Χριστόφορος Σιαφάκας, Παντελής Κωλέτσος, Δημήτρης Ευαγγέλου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πλήθος εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και φορέων της περιοχής μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]